Pas reshjeve të borës, policia bën thirrje për kujdes të shtuar në rrugë

10 mars 2021 | 11:34

Policia e Kosovës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar gjatë ngasjes në rrugë të mbuluar me borë dhe me ngrica.

“Bazuar në situatën e tanishme ku kemi ndryshim të kushteve atmosferike dhe reshje të borës, Policia e Kosovës apelon tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik, në veçanti shoferëve të automjeteve, për kujdes të shtuar, përshtatje të shpejtësisë me kushtet atmosferike dhe me gjendjen e rrugës, mbajtje të distancës mes mjeteve si dhe ngadalësim gjatë lëvizjes në rrugë të mbuluara me borë dhe me ngrica”, ka njoftuar Policia e Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sistemet shëndetësore në qytetet më të mëdha të Brazilit janë…