PDK-ja mban zgjedhje në 350 nëndegë

21 janar 10:56

Zgjedhjet e brendshme kanë aktivizuar tërë strukturën e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), në veçanti, aktivistët e nëndegëve, të shtrira në tërë vendin.

Në këto zgjedhje gjithëpërfshirëse, të planifikuara dhe të realizuara nga grupet punuese në degë dhe nëndegë, janë të përcjella dhe të konfirmuara nga Komisioni për zgjedhjet e brendshme.

“Këto zgjedhje mund të shquhen për angazhimin e strukturës me intelektualë dhe veprimtarë të dëshmuar. Zgjedhjeve të brendshme, u janë bashkuar të rinjtë, studentë me profile të ndryshme, juristë, ekonomistë, mjekë, inxhinierë, profesorë, arsimtarë e mësues dhe profesionet tjera, të cilët reflektojnë opinionin dhe qytetarin, duke rikonfirmuar fuqinë elektorale dhe vizionin e prezantuar të kryetarit Kadri Veseli dhe Dekada e Re”, është thënë në komunikatën e PDK-së.

Zgjedhjet deri më tani, janë zhvilluar në më shumë se 350 nëndegë, ku nëpërmjet procesit votues, janë përzgjedhur strukturat e nëndegëve, delegatët për degë si dhe Konventën zgjedhore.

Javë e kaluar, tubime zgjedhore në nëndegë janë zhvilluar në Shushicë, Muzhevinë, Srbobran-Burim, Piranë, Qëndresa 1-Vushtrri, Koretin-Dardanë, Kopernicë, Hogosht, Qëndresë-Dardanë, Rastavicë, Strellc i Epërm, Strellc i Poshtëm, Kodrali- Deçan, Lagja “11 Marsi”-Prizren, Grabovc-Fushë Kosovë, Gushicë, Lubisht, Sllatinë e Poshtme, Beguncë, Gjylekar, Tërstenik-Viti, Vërshec, Krushicë-Therandë, Kraishtë, Krojmir, Medvec-Lypjan, etj.

Zgjedhjet e brendshme në PDK, janë përcjell me procedura dhe respektim të plotë të procesit zgjedhor, në një të tretën e nëndegëve në nivel vendi dhe po vijon, në pajtim me planin e Komisionit për zgjedhjet e brendshme.

/Epoka e re/

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deri më sot ndërmarrja “Trepça” nuk ka pasur auditim të…