PDK- ja shtrihet në gjithë territorin e Baden Württenbergut!

20 nëntor 14:53

Në praninë e kryetares së këshillit organizativ për themelimin e degës së PDK-së, në Baden Württenberg, Lindita Zeqirit, nënkryetarit Ekrem Rama, dhe veprimtares Donika Ceraja, u themelua këshilli nismëtar për themelimin e nëndegës në Schwäbisch Gmünd.

Këshillin do ta udhëheq Muhamet Jashari i ndihmuar nga nënkryetarët; Fadil Spahiu dhe Fidan Behrami, si dhe anëtarët; Arben Spahiu, Abdurahman Abazi, Altin Behrami, Lulzim Mazreku, Qëndrim Spahiu, Yll Brahimi, Lulzim Mehmeti, Astrit Finku, Ekrem Behrami, Arben Behrami, Xhemail Mehmetaj dhe Gazmend Behrami.

Pas shtrirjes në Waiblingen, në Heidelberg- Rhein Neckar Kreis, në Heilbron, në Crailshein, në Schwäbisch Holl, ky është këshilli i pestë i formuar brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti Agim Ademi, i cili ndodhet në Katar me ftesë…