Pentakulli i parë i Hënës

11 prill 15:54
Hap të gjitha dyert dhe bllokimet, lëshon çdo bllokim, barrierë, sy të keq apo të keq parashikon dhe ju sjell në një rrugë të re suksesi.
Një vulë e fuqishme për ruajtjen, mbrojtjen, dhe per thyerjen e barrierave. Eshtë mirë për këdo, që vuan nga dekrete dhe vështirësi të medha.
Vula ndihmon ndryshimin e thellë të brendshëm në mënyrë që të transformojë krijimin e nevojshëm të të gjitha enëve dhe zgjidhjen e çështjeve të papërfunduara.
Kjo vule hap kanalet për bollëk në të gjitha fushat e jetës – financiare, familjare, martesore, karrierë dhe vetë-përmbushje.
Mbron personin nga forcat e dëmshme në rrugë, në punë dhe në çështje ligjore.
Pohimet pozitive:
A – Lutja: Krijuesi i gjithçkaje ekziston, unë thërras dritën tuaj për të ndriçuar në jetën time, për të më forcuar dhe fuqizuar, kështu që unë mund të nënshtroj të gjitha forcat negative brenda dhe jashtë meje.
B-Unë kërkoj të hesht dhe të neutralizoj të gjitha forcat paditëse, të gjithë armiqtë që kërcënojnë të dëmtojnë mua, familjen time dhe pasuritë e mia. Jam i mbrojtur kudo që shkoj, në rrugë, në shtëpinë time dhe në vendin tim të punës.
C- Drita e Krijuesit hyn në enët e mia, duke hequr mbërthimin e errësirës. Pastron të gjitha traumat, besimet negative, fiksimet, frikën dhe dyshimet.
D- Të gjitha frekuencat negative në shpirtin tim janë shndërruar, të gjitha pjesët e papastërtisë janë pastruar, vështirësia dhe dekretet janë lehtësuar.
E-Unë zgjedh të ec në një rrugë të re të ndriçuar me lehtësi dhe sukses.
F-l përthith fuqitë e reja, terheq guximin dhe merrem me ngjarjet e jetës lehtë dhe thjesht me bekimin e Krijuesit,
dhe kështu është.
– Vulat sekrete te Mbretit Solomon.
– Vulat sekrete te Profetit Sulejman a. s
Efektet e kesaj vule fillojne te realizohen te plota ne jeten tuaj vetem pasi te jete bere aktivizimi i saj permes dijeve sekrete te Profetit Solomon..

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkëndija e Tetovës ka shpërthyer në pjesën e dytë për…