PËR TY DASHURIA IME

21 mars 16:05

ZHAK PREVER

Shkova në treg zogjsh

Dhe bleva zogj

Për ty

dashuria ime

Shkova në tre lulesh dhe bleva lule

Për ty

dashuria ime

Shkova në hekurishte

Dhe bleva pranga

Pranga të rënda

Për ty

dashuria ime

Dhe pastaj shkova në treg skllavësh

Dhe të kërkova

Por nuk të gjeta

dashuria ime

 

(Përktheu nga frëngjishtja: Rexhep Ismajli. Prishtinë, 1971)

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, ka pritur të…