Përparim Rama: Nuk do të ketë më listë të pritjes për mamografi

27 prill 16:50

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë me dije se nuk do të ketë më listë pritjeje për mamografi.

Ai ka thënë se shërbimi ofrohet në kohë reale në QKMF dhe QMF – V.

“Me stafin e QMF-së, identifikuam nevojat dhe kërkesat e tyre, në mënyrë që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet për qytetarët”, ka njoftuar Rama.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubi i Venezias ka shkarkuar trajnerin Paolo Zanetti. Sipas asaj…