Përurohen pikat e shitjes në Viti

02 gusht 08:09

Komuna e Vitisë, ADA dhe UNDP do të bëjnë sot përurimin e 13 kiosqeve të reja në qendër të Vitisë.

Këto kiosqe do të shërbejnë si pika shitëse për ndërmarrjet sociale në mbështetje të gjenerimit të të ardhurave për shoqatat e grave dhe prodhuesit e vegjël në komunë.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Artisti i madh Gaqo Çako u nda nga jeta në…