Përurohet qendra moderne për të moshuarit në Prishtinë

22 mars 17:40

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka përuruar të enjten Qendrën e të Moshuarve, në objektin e renovuar ku dikur ishte Qendra nr.1 e Mjekësisë Familjare.

Ai ka bërë me dije se një qendër e tillë është bërë për herë të parë në Prishtinë si pilot-projekt, dhe ka thënë se nëse funksionon si ide do të hapen edhe dy të tjera.

Qendra e të moshuarve ka kapacitet për 60-65 persona, dhe ka hapësira të ndryshme për pushim e socializim.

Brenda qendrës janë edhe këndet e leximit, këndet e lojërave, këndet për punë dorë, këndet e pushimit, si dhe hapësirat e veçanta për përcjelljen e kanaleve televizive.

Që nga java e ardhshme kjo qendër do të jetë e hapur dhe do të mund të shfrytëzohet nga të moshuarit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kapiteni i Barcelonës, Andres Iniesta, e ka bërë të qartë…