Pesë risitë që sot do të prezantohen nga “Apple”

12 shtator 14:14

Sot është ngjarja e madhe për kompaninë “Apple” e paralajmëruar që një kohë. Kjo kompani ka bëtë me dije se në këtë konferencë do të prezantohen pesë risi:

1. “Apple” pritet të prezantoi tri modelet e reja të “iPhon”-ve, me karakteristika e madhësi të ndryshme.

2. “Apple” do të prezantoi njehsorin e ri të “Apple watch”, që do të jetë ridizajnimi i parë i madh që kur modeli origjinal u lirua në 2015.

3. Nga kjo ngjarje do të prezantohen edhe “Airpower” dhe Airpods i ri.

4. “Apple” do të lëshoi sot edhe përditësimin e ri të iOS12.

5. Risia e pestë nuk është paralajmëruar nga “Apple”, pritet të jetë befasi!/lexo.al/

Lajme të sponsorizuara