Petrol Company jep derivate falas për diten e Pavarësisë!

15 shkurt 14:36

Kompania më e  njohur në vend për cilësi të derivateve Petrol Company, edhe këtë herë vendos t’i shpërblejë klientët  e vet. Për nderë të ditës së Pavarsisë së Kosovës ka filluar lojën shpërblyese në “Facebook” ku dhuron këto shpërblime:

  • 10 kupona në vlerë prej 10 Litrash derivate
  • 5 kupona në vlerë prej 20 litrash si dhe derivate
  • 3 darka ne resstaurantin “Be Happy”

Gjithçka që duhet të beni është të hyni në linkun:

https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/photos/a.450419798344473/2037587636294340/?type=3&theater  dhe do të informoheni më hollësisht rreth lojës shpërblyese.

Loja mbaron me datën 17 shkurt.

Duke pritur fituesit Petrol Company ju uron Suksese!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Obiliq është duke u zhvilluar ndeshja e parë e…