Petrol Company ofron një pako me zbritje

29 shtator 2023 | 13:51

A e dini se në Petrol Company përfitoni shumë zbritje në të njëjtën kohë? Nëse jo, atëherë lexoni me kujdes dhe informohuni të gjithë ju qe se keni ditur.

Fillimisht duke u furnizuar në Petrol Company, ju do ta mbushni makinën tuaj me karburantin më cilësor në vend si dhe do të paguani derivate shumë më pak sesa keni paguar në ndonjë vend tjetër, sepse Petrol Company është gjithmonë është më liri në treg!

Pas çdo blerje me kartelën VIP, ju automatikisht do të përfitoni deri në 5 cent zbritje në derivate. E njëjta kartelë ju jep mundësinë të përfitoni zbritje 5% në restorantin “Be Happy” dhe 5% në marketet e Petrol Company.  Më e mira e kësaj është që ju për çdo kupon që merrni pas blerjeve mbi vlerën 10 euro në market, 10 euro në restorant dhe mbi 20 euro blerje në derivate, ju do të keni mundësinë për të marrë pjesë në lojën e madhe shpërblyese ku do të dhurohen shpërblime të shumta, prandaj mos e leni me ju ikë kjo mundësi, shfrytëzojeni.

Po ashtu, nëse dëshironi të menaxhoni historikun tuaj, ti kapni të parët këto zbritje e oferta, si dhe të zbuloni se çfarë po na pret shkarkoni aplikacionin e Petrol Company-së:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D & App Store: https://apple.co/34Bm5w3

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri për Kthim dhe Komunitete në Qeverinë e Kosovës, Nenad…