Pezullohet greva e përgjithshme e Prokurorisë Speciale

19 mars 15:38

Stafi mbështetës i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK) ka pezulluar përkohësisht grevën e përgjithshme, pas takimit që grevistët kanë pasur me kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale, zëvendësprokurorin si dhe drejtorin e sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, të cilët kanë premtuar se do të bëjnë çmos për realizimin e kërkesave të tyre.

Kërkesat e grevistëve kanë qenë kthimi i shtesës në mënyrë retroaktive nga 1 janari i këtij viti, garantimi i kësaj shtese si shtesë e përhershme duke rregulluar një herë e përgjithmonë këtë çështje, pa marrë parasysh ngritjen apo mos ngritjen e pagave të prokurorëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dy gola më shumë në një ndeshje, Ronaldo e ka…