Pitti dhe Jolie afër zgjidhjes për kujdestarinë e fëmijëve

23 nëntor 11:25

Aktorët Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë në luftë të ashpër për kujdestarinë e fëmijëve të tyre. Këta të dy, sipas “The Blast”, duket se kanë filluar të bëjnë një marrëveshje me njëri-tjetrin.

Aktori 54-vjeçar dhe aktorja 43-vjeçare po i mbyllin gjërat sepse ata ‘kuptuan se lufta në vazhdim po dëmton vetëm fëmijët’. Sipas raportit, qëllimi i tyre është ‘t’i përfundojnë negociatat para se të fillojë gjyqi i kujdestarisë private’.

Pavarësisht se Jolie po lufton që Pitti ta marrë kujdestarinë minimale, këta u divorcuan më 19 shtator të 2016-s.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anne Hathaway ka qenë gjithmonë shumë e guximshme për ta…