PJESË E FJALIMIT TË ALI AHMETIT NË NDERIM TË DITËLINDJES SË MEHMET HAJRIZIT (5)

13 prill 23:34

“…Por goditjet përsëri nuk rreshtën, në krye të këtij bashkimi ishte Fehmi Lladrovci, Xhavit Haziri që motivuan rradhët për ndryshim të veprimtarisë dhe punës…”!

E pergaditi,
Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 6 Prill 2022

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Polonisë, Lituanisë, Letonisë dhe Estonisë janë liderët botërorë…