Pjesëtarët e FSK-së certifikohen në kursin e avancuar për kërkim-shpëtim në male

26 mars 2018 | 13:26

Në Qendrën e Trajnimit për Kërkim – Shpëtim, në kazermën “Evropianët e rinj” të Regjimentit të Mbrojtjes Civile të FSK-së në Pomozotin, më 23 mars, pas një trajnimi prej tri javësh, mjaft sfidues, është mbajtur ceremonia e certifikimit të pjesëtarëve të FSK-së, pjesëmarrës në Kursin e avancuar (niveli i tretë) për kërkim-shpëtim në male.

Më poshtë keni fotografitë gjatë trajnimit:

Fotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSK

Fotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSK

Fotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSK

Fotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSK

Fotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSKFotografia e Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës - FSK

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jan Oblak pritet të largohet nga Atletico Madridi dhe të…