Polici robot

07 janar 2018 | 13:10

Kompania indiane “H-Bots Robotics” ka nisur punën për ta krijuar robotin polic, që do ta ndihmojë policinë dhe publikun në detyrat e jetës së përditshme.

Ky lloj roboti mori emrin ‘Robocop’ dhe do të ketë aftësi për ta drejtuar trafikun dhe për t’i trajtuar çështjet e sigurisë. Gjithashtu mund të përdoret nga populli që kërkon zbatim të ligjit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dy kompani suedeze janë bashkuar për ta krijuar për herë…