Policia kërkon ndihmë për arrestimin e këtij personi (Foto)

08 tetor 14:41

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve për të arrestuar Elvis Kelmendin.

Sipas një njoftimi për media të policisë ai është i kërkuar për mashtrim, falsifikim të dokumenteve dhe lëndim të rëndë trupor.

“Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më urdhëresë të Gjykatës Themelore në Pejë, Dega në Istog dhe Gjykata Themelore Prishtinë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët. Personi i kërkuar është: Elvis (Naser) Kelmendi i lindur me 03.05.1978 në Pejë”, ka njoftuar policia.

Më tutje, Policia e Kosovës ka kërkuar se kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar të lajmërojë policinë apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

-192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327 – Drejtoria Rajonale Pejë

-E-mail adresa: [email protected]

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka bërë me dije se…