Policia shpall në kërkim gjashtë serbë të dyshuar për krime lufte në Kosovë (foto)

03 nëntor 16:10

Policia e Kosovës ka bërë me dije se ka shpallur në kërkim gjatë serbë të cilët dyshohen për krime lufte kundër popullsisë civile në Kosovë.

Me këtë rast, Policia e Kosovës ka kërkuar nga kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar të publikuar në këtë shpallje, të lajmërojë policinë në telefon ose në stacionin më të afërt policor.

Njoftimi i plotë i policisë:

Shpallje në kërkim të të pandehurve

Policia e Kosovës, Sektori për Hetimin e Krimeve të Luftës, bazuar në ligj publikon:

Urdhër për  shpalljen në kërkim të pandehurve

Personat e shpallur në kërkim janë:

  1. AKSIĆ (Voimir) Ćedomir; data e lindjes; 10.05.1960
  2. DENIC (Slobodan) Dragan; data e lindjes; 10.12.1967
  3. JOVANOVIĆ (Milan) Stojan; data e lindjes; 14.10.1961
  4. PAUNOVIĆ (Slavujko) Goroljub; data e lindjes; 07.05.1969
  5. RAĆIĆ (Janko) Dejan; data e lindjes; 10.12.1974
  6. RAJKOVIĆ (Ivica ) Ljubiša; data e lindjes; 07.12.1974

Të  pandehurit e lartcekur janë duke u  kërkuar për veprën penale: Krime lufte kundër popullsisë civile

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët apo kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar të publikuar në këtë shpallje, të lajmërojë Policinë e Kosovës në telefon ose në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës janë:

– Tel: 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– Tel: 038 542 127; Qendra Operative DDP

– E-mail adresa: [email protected]

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "URDHỂR PER S”PALLJE NE KERKIM Të PANDEHURIT POLICIA E KOSOVES AKSIC (Voimir) Cedomir KATEGORIAE VEPRES: Krime Lufte Kunder Popullsise Civile Te dhenat personale: Data lindjes: 10/05/1960 Adresa banimit: NN GIATESIA: PESHA: NGJYRA ESYVE: NGJYRA FLOKEVE: PAMJA FIZIKE: SHENIA DALLUESE: PROFESIONI: VEREJTJE: Injejti: akuzohet pêr Veprên Penale: Krime Lufte Kunder Popullsise Civile PER ÇDO INFORMACIONJU LUTEM ΚΟΝΤΑΚΤΟΝΙ 192- 080019999 (PA PAGESE) OSE SEKTORI PER HETIMIN E KRIMEVE TE LUFTES Qendra Operative Tel.038/542-127"Mund të jetë një imazh i 1 person dhe tekstiMund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "URDHER PER SHPALLJE NE KERKIM TẾ PANDEHURIT POLICIA E KOSOVES JOVANOVIĆ( Milan Stojan KATEGORIA VEPRES: Krime Lufte Kundër Popullsisë Civile Te dhënat personale: 14.10.1961 NN Data lindjes: Adresa banimit: GJATESIA PESHA: NGJYRAESYVE: NGJYRAFLOKEVE: PAMJA IZIKE: SHENJA DALLUESE: PROFESIONI: VEREJTJE: Injejti akuzohetper Vepren Penale: Krime Lufte Kunder Popullsise Civile PER ÇDO INFORMACION JU LUTEM ΚΟΝΤΑΚΤΟΝΙ 192- 080019999 (PA PAGESE) OSE SEKTORI PER HETIMIN E KRIMEVE TE LUFTES /Qendra Operative Tel. 038/542-127"Mund të jetë një imazh i 1 person, syze dhe tekstiMund të jetë një imazh i 1 person dhe tekstiMund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "URDHỂR PER SHPALLJE NE KERKIM Të PANDEHURIT POLICIA E KOSOVES RAJKOVIĆ (Ivica )Ljubiša KATEGORIA VEPRES: Krime Lufte Kunder Popullsise Civile Te dhënat personale: 07.12.1974 NN Data lindjes: Adresa banimit: GJATESIA: PESHA: NGJYRAESYVE NGJYRAFLOKEVE: PAMIA FIZIKE: SHENJA DALLUESE PROFESIONI: VEREJTJE: Injejti akuzohetper Vepren Penale: Krime Lufte Kunder Popullsisë Civile PER ÇDO INFORMACION JU LUTEM ΚΟΝΤΑΚΤΟΝΙ 192- 080019999 (PA PAGESE) OSE SEKTORI PER HETIMIN E KRIMEVE TE LUFTES /Qendra Operative Tel. 038/542-127"

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jerome Boateng është dënuar me 1.2 milionë euro gjobë nga…