Prishet autobusi, 100 udhëtarë që ia kishin mësyrë Gjermanisë mbesin në rrugë

08 janar 2022 | 19:07

Mbi 100 udhëtarë nga Kosova kanë marrë rrugë drejt Gjermanisë.

Mirëpo sipas tyre, autobusi i kompanisë “Barileva Turist” është prishur në autostradën afër Budabestit, kryeqytetit të Hungarisë në rrugëtim e sipër.

Ata thonë se ka tash e nëntë orë që kanë mbetur në autobusin e prishur, duke pritur që të zëvendësohet automjeti për ta vazhduar rrugën.

Njëri prej tyre, që ka dashur të mbetet anonim, ka thënë se janë pa ngrohje dhe që u janë shpenzuar ushqimet që kanë pasur me vete.

KlanKosova.tv ka kontaktuar kompaninë për të marrë versionin e tyre për rastin, mirëpo nga ta kanë thënë vetëm  “jemi shumë të zënë me punë”, duke mos dhënë sqarime.

Video të dërguara nga udhëtarët për ta treguar vendndodhjen:

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kiana Kryeziu ka plotësuar kriterin e tretë për normën olimpike…