Prishtina, pa gjallëri për Bajram

31 korrik 20:59

Në ditën e parë të Kurban Bajramit ka pasur numër të vogël të lëvizjes së qytetarëve dhe qarkullim të veturave në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Disa prej qytetarëve të intervistuar kanë treguar se kanë dalë vetëm për obligime, kryesisht për të blerë ushqime e jo për të shkuar mysafir. Po ashtu, shumica e bizneseve nuk punuan fare, por disa u hapën pasdite, raporton “Klan Kosova”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Obligimin fetar të myslimanëve, që njihet edhe si shtylla e…