Prof. dr. Shyqri Galica zgjedhet kryetar i ri i LSHK-së

21 janar 14:15

Kuvendi zgjedhor i LSHK-së zgjodhi organet e reja, ndërsa kryetar me mandat katërvjeçar u zgjodh Prof. dr. Shyqri Galica. Poashtu  u zgjodh edhe kryesia prej 10 anëtarësh dhe organet e tjera të LSHK-së.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të gjitha rrugët në territorin e Komunës së Malishevës, janë…