Profesorit Petrit Nimani i ndahet çmimi “Punimi më i mirë i vitit”

06 dhjetor 2023 | 22:54

Këshilli Drejtues i Universitetit “Haxhi Zeka”, në Pejë i ka ndarë për vitin 2023 profesorit të fakultetit Juridik, Petriti Nimanit çmimin “Punimi më i mirë i vitit”.

Kështu është bërë e ditur në faqen zyrtare të Fakultetit Juridik të Universitetit “Haxhi Zeka”, në Pejë.

Njoftimi i plotë:

Këshilli Drejtues i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, ka ndarë çmimin “Punimi më i mirë i vitit”.

Në Fakultetin Juridik për vitin 2023, ky çmim iu dha profesorit Petrit Nimani.

E urojmë profesorin Nimani dhe i dëshirojmë suksese të mëtejme, në punime e hulumtime shkencore, gjë për të cilën krenohet i gjithë institucioni.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-deputeti ukrainas Illya Kyva është vrarë në Rusi nga shërbimi…