Prorektorja Prof. Ass. Dr. Vjollca Dibra takoi Ministren e Arsimit, Hykmete Bajrami

24 shkurt 17:18

Prorektorja për Çështje Akademike dhe Ngritje të Cilësisë, Prof. Ass. Dr. Vjollca Dibra takoi Ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, znj. Hykmete Bajrami.

Prorektorja Prof. Ass. Dr. Vjollca Dibra dhe zonja Bajrami diskutuan për zhvillimet në institucionet e Arsimit të Lartë në Kosovë dhe u zotuan për bashkëpunim të mirëfilltë ndërinstitucional.

Ministrja Bajrami premtoi që do të jetë përkrah institucioneve të Arsimit të Lartë dhe do t’i mbështesë me gjitha kapacitetet e mundshme për përmirësimin e nivelit arsimor dhe zhvillimin e mëtutjeshëm të tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sfida e kthimit e raundit të 1/8-ave në mes të…