Publikimi i shpalljeve, 27 shtator 2022

27 shtator 12:26

Vonesa Hashani shpall të pavlefshme certifikatën e pikave TMSH SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj

Blerina Brahimi  shpall të pavlefshme diplomën SHME “Faik Konica” Ferizaj.

Marigona Kashtanjeva shpall të pavlefshme certifikatën e pikave TMSH SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Ramadan Berisha shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj

Agni Smajli shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr 70396999 dhe 810668551 B.I Ferizaj

Fidon Neziri shpall të pavlefshme dëftesën e kl 10, 11, 12 dhe diplomën SHMT “Pjetër Bogdani” Ferizaj.

Zudi Berisha shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Naser Demiri shpall të pavlefshme dëftesën e kl 1–8 shkolla fillore “Naim Frashëri”, Zaskok.

Ermira Karoliti shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Besfort Halimi shpall të pavlefshme diplomën SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj

Bashkim Gashi shpall të pavlefshme  dëftesën e kl 6–9 shkolla fillore “Gjon Sereqi” Ferizaj.

Arsim Bytyqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr 811059395   n.n doneli b.i

Besfort Halimi shpall të pavlefshme dëftesën e kl: 10, 11, 12, 13, SHMM “Elena Gjika” Ferizaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-sulmuesi i Romës dhe Real Madridit, Antonio Cassano vazhdon të…