Punëtorët teknikë të QMF-ve dhe disa shkollave në Prishtinë protestojnë para komunës

21 nëntor 2023 | 11:06

Punëtorët teknikë të QMF-ve në Prishtinë dhe të nëntë shkollave kanë protestuar para komunës me kërkesë rritjen e pagave.

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës (SPSPK), Jusuf Azemi, tha se protestat nuk do të ndalen deri sa të realizohen kërkesat.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, në një konferencë…