Pushimi i lehonisë lihet jashtë Projektligjit për Punë

15 prill 21:36

Në Projektligjin e Punës, nuk është përfshirë edhe pushimi i lehonisë.

Lehonat, sipas ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, do të përfshihen në një ligj të veçantë, i cili ende nuk është gati për t’u shqyrtuar në Kuvend.

Por, ai premtoi se së shpejti edhe ky ligj do të sillet në Kuvend.

E, Projektligji për Punë, pas shumë diskutimesh nga deputetët në Kuvendin e Kosovës, nuk u votua për mungesë të kuorumit

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Milot Rashica vazhdon të spikasë në Bundesligën gjermane. Në këtë…