Qeveria miraton planin aksional për shqyrtimin e sfidave të Raportit të Progresit

23 prill 11:01

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar planin aksional për shqyrtimin e sfidave të Raportit të Progresit.

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë se duhet të shikohen mangësitë e këtij raporti në mënyrë që të arrihet një zgjidhje.

“Kam kërkuar nga ministrat që t’i gjejnë mangësitë dhe të bëjnë veprime, mos t’i shikojnë vetëm anët e mira”, ka thënë Haradinaj.

Ndërsa ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka thënë se gjatë javës së ardhshme Këshilli ministror do ta shqyrtojë këtë raport.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në Ditën Ndërkombëtare të Librit,…