QYTETAR SHQIPTAR VOTONI PËR ALI AHMETIN

28 tetor 17:26

Ismet Sylejmani

Maqedonia e Veriut më 31 Tetor 2021 ka zgjedhje lokale të raundit të dytë në balotazh!

Zgjedhjet janë festë e ngjarje historike!

Kur zhvillohen zgjedhjet, e kur ato janë demokratike, progresi është i pandalshem dhe alenacat demokratike me aleat të mëdhenj e strategjik janë të padiskutueshme e të paevitueshme!

Vota për Ali Ahmetin është votë për luftën politike ilegale atdhetare të Kosovës e viseve të saja!

Vota për Ali Ahmetin, është votë për flamurin kombëtar e për të gjithë heronjtë e flamurit që nga Fazli Grajçevci e deri te ata luftëtarë heronjë që e mbanin flamurin në istikamet ku gjëmonte mitralozi kundër pushtuesve!

Vota per Ali Ahmetin, është votë për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës;
është votë për Ushtrinë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc;
është votë për Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare!
Vota për Ali Ahmetin është votë Shqipërinë në Maqedoninë e Veriut;
Vota për Ali Ahmetin, është votë për Shtetet e Bashkuar të Amerikës në Maqedoninë e Veriut;
Vota për Ali Ahmetin është votë për Bashkimin Europian në Maqedoninë e Veriut;
Vota për Ali Ahmetin është votë për NATO-n në Maqedoninë e Veriut!

Vota për Ali Ahmetin është votë për rrugën e pakthim të përcaktimit euroatlantik të Maqedonisë së Veriut!
Vota për Ali Ahmetin është votë kundër prezencës së Rusisë në Maqedoninë e Veriut!
Vota për Ali Ahmetin dhe partinë e Tij BDI në Maqedoninë e Veriut, ua prishë planet dhe projektet armiqëve të popullit shqiptar në përgjithësi dhe në Maqedoninë e Veriut në veçanti!

POPULL SHQIPTAR DIL DHE VOTO PËR ALI AHMETIN DHE PËR PARTINË E TIJ BASHKIMI DEMOKRATIK PËR INTEGRIM

Prishtinë, 28 Tetor 2021!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në 16 vitet e fundit Rusia ka pasur një prezencë…