Qytetarët e Kosovës shpenzojnë miliona euro për festat e fundvitit

28 dhjetor 2017 | 11:23

Qytetarët e Republikës së Kosovës i shpenzojnë rreth 36 milionë euro për festat e fundvitit.

Kjo është bërë me dije pas publikimit të një hulumtimi të kompanisë së hulumtimeve dhe konsulencës biznesore “UBO Consulting”.

Sipas këtij studimi 71 për qind e tyre shkojnë për ushqim e pije. Ndërkohë që në vendin tonë festat e fundvitit i kremtojnë 82 për qind e familjeve me ç`rast secila nga to shpenzon mesatarisht nga 141.64 euro

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Koreja Jugore ka njoftuar sot se do të nisë bisedime…