QYTETI I GJILANIT BËRI NDERIMIN MË TË MADH NË HISTORI TË VITIT 1981

31 mars 2024 | 20:33

Ismet Sylejmani

Rikujtesë historike:
Me ftesë të Kryetarit të Këshillit të Rrethit të LPK-së dhe në organizim të Subjekteve Politike dhe Jopolitike të Komunës së Gjilani, sot më 31 Mars 2024, mbushen 24 vite nga tubimi gjithëkombëtar me pjesmarrjen më masive popullore në nderim të ngjarjeve të lavdishme të vitit të madh 1981!
Tubimi u mbajt në Gjilan, më 31 Mars 2000!

Ismet Sylejmani,
Ish-Kryetari i Këshillit të Rrethit të LPK-së dhe të Këshillit Organizativ!
Gjilan, 31 Mars 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
KV Peja është fitues i Kupës së Kosovës në volejboll…