Rc Cola, kampanjë inovative për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

30 janar 12:18

17 Shkurti i 2018-ës, do të jetë ditë më speciale sesa vitet tjera për shkak se Kosova shënon 10-vjetorin e Pavarësisë.

Për ta bërë edhe më të veçantë këtë ditë historike, Rc Cola ka vendosur që juve t’iu dhurojë vëmendjen që e meritoni përmes kampanjës inovative për këtë jubile kaq të rëndësishëm për vendin tonë.

Nxirreni në pah dashurinë dhe krenarinë që e keni për Kosovën me një mesazh urimi për Pavarësinë e Kosovës dhe fitoni shansin që mesazhi yt të publikohet në televizione e billboard-e.

Krejt çka duhet është që të bëni LIKE faqen Rc Cola Kosova në Facebook. Më pas, në këtë faqe duhet të komentoni një mesazh unik për Pavarësinë e Kosovës i cili nuk duhet të jetë më i gjatë se 5 rreshta. Komenti (mesazhi) duhet patjetër të shoqërohet edhe me hashtagun #10mesazheKosovës.

Mos harroni! 10 mesazhet ma t’mira kanë me u shfaq në TV dhe billboards!

E ku ka më bukur se urimi juaj të bëhet sinonim i festës së më shumë se 2 milion shqiptareve që më 17 Shkurt do të jemi më të bashkuar se kurrë!

 

Kliko linkun për më shumë:

Shteti i Kosovës po i mbush 10 Vjet!Përderisa krejt e urojmë, RC Cola të fton ty me jap mesazhin tënd që me u ni në krejt Kosovën!1.Like faqen Rc Cola Kosova​ në Facebook2. Komento në këtë post mesazhin me urimin për Kosovën (jo më shumë se 5 rreshta)3.Share këtë post me hashtagun #10mesazheKosoves 10 Mesazhet ma t’mira kanë me u shfaq në TV dhe billboards!Fjalët e tua kanë rëndësi për këtë vend, sigurohu që krejt Kosova ka me i pa!Rc Cola ju uron 10 vjetorin e pavarësisëTash… e keni radhen ju!#10mesazheKosoves #RcCola

Posted by Rc Cola Kosova on Sonntag, 28. Januar 2018

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nën organizimin e Asamblesë Parlamentare (AP) të NATO-s dhe me…