Rc Cola merr çmimin “Quality Award” në konkurrencë globale

22 maj 17:56

Brendi Amerikan RC Cola në Kosovë është shpërblyer me çmimin ndërkombëtar për cilësinë e saj të lartë nga Royal Crown Cola International për vitin 2017.

Këtë e kanë bërë të ditur përfaqësuesit e kësaj kompanie, e cila ofron llojllojshmëri të pijeve me licencë ekskluzive për prodhimin dhe distribuimin e brendit amerikan, Royal Crown Cola International.

Cilësia dhe kualiteti i produktit është përparësia dhe pika kryesore e brendit RC Cola.

E gjithë kjo arrihet duke iu nënshtruar testeve rigoroze të kontrollit të cilësisë në të gjithë mostrat e ujit, sheqereve dhe produkteve të tjera që përdoren për krijimin e kësaj pije, në mënyrë që të jenë në gjendje të sigurojnë që çdo pije është e qëndrueshme dhe të japë shije maksimale në çdo treg.

RC Cola përsëri vazhdon të dëshmoj kualitetin e lartë të pijes tek konsumatorët e saj. Rc Cola, brend me licencë Amerikane!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubet e Kosovës në futboll duket se janë pjekur dhe…