Reagim ndaj shkrimit “IKNI QË TË DY” të Prof. Sabaudin Zhutës

28 maj 11:06

Ismet Sylejmani

KUSH JE TI SABAUDIN ZHUTA TË KËRKOSH LARGIMIN E ALI AHMETIT NGA POLITIKA

Gangsterët dhe kollumnistët sharlatan, të analizave me porosi dhe kalemxhinjtë e kafeneve sikur ky Prof. Sabaudin Zhuta, që në start të bindin, se fundin e shikimit jo vetëm se e kanë me dioptri, por ajo do të jetë sa fundi i shishes së coca colës,ngase do të ju trashet dioptria e të shikuarit, sepse jo vetëm nuk e mirëmbajnë, por e ushqejnë për faqe të zezë!
Këta përfaqësues të kësaj vije, jo vetëm në shpirt janë shpirtngushtë, por më vonë ata bëhen edhe të bezdisshëm dhe agresiv në mendime e në shkrime, sepse mbeten të falimentuar dhe të braktisur, prandaj me porosi armiqësh të palcës së kombit ose në raste të ndryshme edhe pavetëdijshëm, godasin në vlera të përgjitshme, e në arritje të mëdha historike dhe në mënyrë të veçantë te bartësi i proceseve, te Ai për të cilin, kur të lexosh paqavurën e këtij alamet profesori, bindesh se ky e ka të bllombuar arterien e cila vlerëson arritjet e fitoreve kombëtare e historike!

Ndonëse ke arritur gradën shkencore Profesor, uroj që ta keni fituar me meritë, dhe nëse je vërtetë profesor, atëherë si nuk ke turp të ia lejosh vetës e të kërkosh të iki ose të largohet Ali Ahmeti nga drejtimi politik e kombëtar në Maqedoninë e Veriut në veçanti dhe nga drejtimi i Kombit në përgjithësi!

Në vend se të lutesh për jetëgjatësi e të urosh shëndet të mirë për luftëtarin e madh kombëtar dhe ilegalin e famshëm Abaz Gjukën-Ali Ahmetin;
Në vend se të lutesh për jetëgjatësi e të urosh shëndet të mirë për themeluesin e UÇK-së Ali Ahmeti;
Në vend se të lutesh për jetëgjatësi e të urosh shëndet të mirë për Kryekomandantin e UÇK-së Ali Ahmeti;
Në vend se të lutesh për jetëgjatësi e të urosh shëndet të mirë për arkitektin e Marrveshjes së Ohërit Ali Ahmeti;
Në vend se të lutesh për jetëgjatësi e të urosh shëndet të mirë për shqiptarin e madh dhe birin besnik të popullit, Atdheut dhe Kombit, dalëzotësin historik të fatit kolektiv shqiptar Ali Ahmeti;. etj., etj..
Ti z. Zhuta, gagrisesh dhe ia mbanë ison me akord, korit të armiqve të popullit shqiptar, e pse jo edhe u shërben kundërshtarëve të Tij, edhe nëse je edhe ti kundershtar, me këtë nivel që ke manifestuar, mbetesh me vetëm një petull në duar, pa asnjë peshqesh tjetër, se je treguar i ulët, ke koditur kundër bartësit më të madh të vlerave kombëtare dhe kundër figurës më të madhe të integrimit brenda shqiptar në Maqedoninë e Veriut dhe bartësit e simbolit të integrimit kombëtar!
Vërja gishtin kokës zotri, se nuk i thuhet ik Atij, që ka komanduar e luftuar për ta ta larguar pushtuesin nga vatra dhe ta ka çliruar Atdhun!
Vërja gishtin kokës zotri, se nuk i thuhet ik Atij, që të ka bërë zot në vatrën tënde dhe të ka krijuar përspektivë të barabartë e të gjithanshme në Atdhun tënd e të parëve tanë!
Vërja gishtin kokës zotri, se nuk i thuhet ik Atij, që ta ka bërë të mundur të flasësh e të shkruash shqip dhe kjo e garantuar me ligj në Maqedoninë e Veriut!
Vërja gishtin kokës zotri, se nuk i thuhet ik Atij, që ta ka bërë të mundur ta përdorësh i lirë dhe të lirë flamurin kombëtar shqiptar dhe të garantuar me ligj në Maqedoninë e Veriut!

Z. Zhuta nuk i thuhet ik Atij që është miku e aleati më i madh dhe më i besuari i aleatit më të madh të Kombit tonë, Shteteve të Bashkuara të Amerikës!
Në historinë moderne të fundshekullit dhe të pas luftës heroike të UÇK-së e të bombardimit të Serbisë pushtuese nga NATO, Ali Ahmeti radhitet në mesin e Udhëheqësve të mëdhenj të popullit, Atdheut e Kombit, dhe me të drejtë krahasohet në planin kombëtar dhe politik me Adem Demaçin, Ibrahim Rugovën e Albin Kurtin, dhe me shumë figura të tjera politike progresive kombëtare!
Duhet të jeshë i lumtur që fati i jetës ta ka sjellur që të jetosh në epokën e Ali Ahmetit!
Epoka e Ali Ahmetit, ta ka bërë realitet ëndrrën e stërgjyshërve dhe gjyshërve, madje edhe Tënden, që të jetosh i lirë dhe i barabartë në tokën e të parëve në Maqedoninë e Veriut!

“IKNI SA MË PARË, madje që të dy…”
Ali Ahmeti është një dhe i vetëm, i pashembullt, unikat, i paparë dhe i padegjuar në historinë e lavdishme dhe shumë shekullore të popullit shqiptar!
Ali Ahmeti është një nuk është dy!
Ali Ahmeti është i paarritshëm, nuk mund të matet asnjë me Të!
Ali Ahmeti nuk futet dot në shtratin e prokrustit, kot e ke ti dhe të gjithë ata të sojit tuaj!
Merru me profesionin tënd të artit të muzikës zotri Prof. Sabaudin Zhuta, mos u bëni tellalë të armiqve dhe kundërshtarëve dhe madje edhe pengesë e proçeseve të sukseseve të mëdha që po vijnë, e që janë pjesë e strategjisë gjeniale të Udhëheqesit të madh të popullit, Atdheut e Kombit Ali Ahmeti!
Kur në Atdheun e lirë e të çliruar, jeta është barabartë, qëndrimi dhe levizjet brenda ose jashtë tij, janë të lira, janë të pakushtëzuara!
Lëvizja e lirë është një nga vlerat universale!
Veçanërisht kur të përfundojë Koridori historik, Koridori 8-të!

Prishtinë, 28 Maj 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Georgina Gio, partnerja e Cristiano Ronaldos, është duke qëndruar në…