Reçica dhe Totaj në përmbyllje të Dokufest-it

15 gusht 00:23

Në Prizren e bukur të kulturës dhe kinematografisë botërore, deputeti i PDK-së, Elmi Reçica së bashku me kryetarin e Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, mori pjesë në përmbylljen e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të shkurtër, Dokufest.

Ky festival gjithnjë e më shumë është duke dëshmuar vlerat e këtij arti me shumë peshë e rëndësi për ata të cilët nga afër përcjellin dhe vlerësojnë, ka shkruar z. Reçica.

Z. Reçica dhe z. Totaj morën pjesë në mbrëmjen finale të Dokufest-it edhe kur u bë ndarja e çmimeve fituese të këtij eventi prestigjioz ndërkombëtar.

https://www.facebook.com/100044230999664/posts/645806030237091/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të…