Refuzon të paguajë, i derdhin kontenierin e mbeturinave në oborr (Video)

20 shkurt 22:36

A e keni menduar ndonjëherë së çfarë do të ndodhte nëse do të punësonit dikë por të mos e paguanit?

Eddy Barby dhe Dan Harrison ishin ngarkuar për të hequr mbetuarinat nga pronari i një shtëpie në Hull, lindje të Yorkshire.

Por ky i fundit e kishte mbingarkuar kontenierin dhe refuzoi ti paguante këto të fundit për shtesën.

Ndaj punëtorët vendosën që t’ia derdhinin të gjitha mbeturinat në oborrin e shtëpisë.

“Ne i dhamë 3 javë kohë klientit tonë për të paguar mbingarkimin e kontenierit. Pesha ishte shumë e rëndë për mua që të vazhdoja rrugën”, deklaroi Eddy.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, për ftesën e homologut…