Rektori Nimani dhe drejtori i spitalit të Gjakovës u dakorduan për bashkëpunim

24 tetor 10:20

Artan Nimani, Rektori i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” u takua me Hilmi Shalën, Drejtor i Spitali Rajonal të Gjakovës, në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm me këtë institucion.

Drejtori Shala u zotua se Spitali Rajonal i Gjakovës do të sigurojë hapësira të përshtatshme për programet e reja, për të cilat Universiteti i Gjakovës është në fazën e aplikimit për akreditim.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në fund të kësaj jave, temperaturat në vendin tonë pritet…