Rektori Nimani pjesëmarrës në mbrëmjen “From the Depths Honoring the Righteous”

15 nëntor 20:21

Rektori i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Artan Nimani më 14 nëntor 2019 mori pjesë në mbrëmjen e organizuar në Varshavë të Polonisë “From the Depths Honoring the Righteous” – “Një herë në një ngjarje të jetës për të nderuar të Drejtën midis kombeve” .

Ai takoi nënkryetarin e parlamentit të Israelit (Knesset) Yehiel Hilik Bar, gjatë aktiviteteve për nderim të të mbijetuarve të Holokaustit.

Yehiel Hilik Bar falenderoj familjet  dhe popullin shqiptarë per ndihmën ndaj popullit hebrej në momentet më të vështira.

Yehiel Hilik Bar ofroj mbështetje për bashkëpunim në mes të Universiteteve të Israelit dhe Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” ftoi rektorin Nimani për vizitë zyrtare në Israel me qëllim të fillimit të një bashkëpunimi konkret në fushën e shkencës dhe teknologjisë.

Ata u dakorduan për shkëmbim përvojash dhe vizita nga të dyja palët.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës me seli në…