Rexhep Selimi: Nuk e di se çfarë po ndodh në Vetëvendosje!

06 shkurt 2018 | 20:35

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi ka thënë ende nuk ka arritur ta kuptojë se çfarë po ndodh në partinë e tij.

“Akoma nuk ia kam arritur ta kuptojë saktësisht se çfarë po ndodh në VV, kjo është një përgjigje shumë e sinqertë”, ka thënë Selimi në “Debat D” në “RTV Dukagjini”.

Ai ka theksuar se nuk ka arritur të kuptojë se çka po ndodh deputetët, arkivistët që kaq lehtë po japin dorëheqje nga funksionet që kanë bartur në VV.

“Kanë qenë të befasueshme dorëheqjet dhe lehtësia për t’u dorëhequr nga këto funksione”, tha Selimi, duke ju dëshiruar suksese të dorëhequrve.

Selimi ka theksuar se veprimi i tyre mund të ketë qenë i ngutshëm dhe jo i duhur.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora…