‘Rezonanca’ përkatësisht ‘Spitali American Brain’ merr çmimin: “The Best International Hospital for Drug and Alcohol Addiction”

28 shkurt 2024 | 00:00

Dr. Arian R. Idrizaj MD, Rektor i kolegjit Alma Mater Europaea Campus College ‘Rezonanca’, ka bërë të ditur se gjiganti shëndetsor “Rezonanca” përkatesisht ‘Spitali American Brain’ ka fitur çmimin “Spitali me i mirë ndërkombëtarë për sëmundjet e varshmërisë drogat dhe alkoholi”, i ndarë në Turqi.

Rektori Idrizaj pas marrjes së çmimit prestigjioz ka falenderuar mikun e tij Ilir Gecin për kontributin e tij të jashtëzakonshëm. Idrizaj këtë njoftim dhe falënderim e ka bërë publik përmes rrjetit social “Facebook”.

Njoftimi i plotë i Idrizajt:

Shtëpisë së madhe Rezonanca respektivisht Spitalit Psikiatrik American Brain ju shtua edhe nje Çmim edhe atë ai: Spitali me i mirë ndërkombëtarë për sëmundjet e varshmërisë drogat dhe alkoholi.

“The Best International Hospital for Drug and Alcohol Addiction”

Një falenderim të veqantë e kam për mikun tim Ilir Geci që dha një kontribut të jashtzakonshëm! Ju faleminderit shume Grande ?

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky ka mbërritur në Shqipëri. Ai është…