RIKUJTESË ÇLIRIMTARE

15 qershor 22:39

Lufta për liri, pavarësi e çlirim të Kosovës nga Serbia pushtuese e ka vulën me gjak të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të popullit shqiptar e të aleatëve SHBA dhe NATO!

Lavdi gjakut të derdhur për liri!
Faleminderit NËNA Shqipëri!
Faleminderit SHBA!
Faleminderi NATO!

Rroftë 15 Qershori 1999, dita e çlirimit të Gjilanit!

RROFTË POPULLI SHQIPTAR!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 15 Qershor 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rreth 2 mijë e 200 persona vendorë e të huaj…