Rita Lati hyn në Big Brother Vip – Si reagon Roza?

19 shkurt 2024 | 19:01

Vëllai i Madh i ka vendosur banorët në një sfidë shumë të vështirë këtë herë.

Lojën e reagimeve, sipas të cilës ata nuk duhet ët reagojnë për gjithçka të huaj që futet brenda shtëpisë.

Në shtëpi sot ka hyrë aktorja rita Lati , mamaja e njërës prej banorëve Rozës, e cila duhej të mos regaonte dhe të bënte sikur ajo të mos ishte aty, të vazhdonte lojën.

Kjo situatë ka qenë shumë e vështirë për aktoren dhe për moderatoren e cila është munduar t’i shkojë lojës deri në fund.

Rita nga ana tjetër ka qëndruar me banorët jashtë në oborr të cilët gjithashtu duhet të mos reagonin për praninë e saj në shtëpi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendës-kryeministrja e Kosovës dhe Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika…