Rivendosën ‘policët e shtrirë’ në Kodrën e Trimave

17 maj 11:35

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë me dije se sinjalizimi në këtë komunë po bëhet sipas prioriteteve dhe statistikave të vitit të kaluar, duke i rivendosur ‘policët e shtrirë’ në Kodrën e Trimave.

“Së shpejti komuna e Prishtinës do të fillojë me kamera në komunikacion dhe dënime me postë”, ka thënë Ahmeti.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të prishura, të pashtruara, me urë të dëmtuar, janë disa…