Rritet interesimi i të rinjve për t’u vaksinuar (video)

19 shtator 11:03

Shumë të rinj nga qyteti i Gjilanit janë drejtuar në qendrën e vaksinimit.

“Radio Evropa e Lirë” ka vizatuar qendrën e vaksinimit në këtë qytet dhe të rinjtë thonë se po vaksinohen për të mbrojtur familjen dhe veten nga koronavirusi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një çift nga Skenderaj kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në…