Sa janë të sigurta veturat Golf 2?

20 nëntor 09:15

Është një nga veturat më ekonomike.

Kjo seri e prodhuesit gjerman Volkswagen, është një nga më të përdorurit edhe në Kosovë.

Por, sa janë të sigurta veturat GOLF 2?

Një nga testet e kryera tek kjo veturë tregon se ato nuk janë shumë të sigurta.

Dhe, për këtë vozitësit duhet të jenë goxha të kujdesshëm në rast të aksidentit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aeroplanët luftarakë të ushtrisë turke kanë kryer sulme në dy…