SBAShK-u: Do të zëvendësohen orët për një javë me këtë kusht

09 prill 2019 | 12:18

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës në Kosovë (SBAShK) ka marrë vendim për zëvendësimin e orëve të humbura për një javë në fund të vitit shkollor, por me një kusht.

Ata kanë kërkuar të ju ndërrohet koeficienti i mësimdhënësve të ciklit 1 deri në 5, në të kundërtën orët nuk do të zëvendësohen.

Shumica e anëtarëve të SBAShK-ut kanë votuar që të kompensohet vetëm një javë.

Vendimi është marrë në takimin e sotëm të kësaj sindikate.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka uruar të…