Sejran Latifi shpall të humbur certifikatën mbi Aftësimin Profesional

31 gusht 10:25

Sejran Latifi shpall të humbur certifikatën mbi Aftësimin Profesional me nr. 005/2019 të lëshuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e PDK-së, Uran…