SELIA E BDI-së HEROINË E KANCELARIVE POLITIKE KOMBËTARE

14 qershor 20:50

Selia e BDI-së në Tetovë motra heroinë e kancelarive politike-kombëtare të Krujës, Tiranës e Prishtinës!

Me Udhëheqësin e popullit shqiptar, shokun e bashkëveprimtarin e madh për lirinë dhe çlirimin e Atdheut, themeluesin e Ushtrive Çlirimtare, themeluesin e liderin shpirtërorë të BDI-së, politikëkrijuesin dhe strategun liridashës e progresiv të mbarëvajtjes të së ardhmës së ndritur euroatlantike të Kombit!!

Ismet Sylejmani,
Tetovë, 13 Qershor 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot më 14 Qershor, 2022, me kërkesë të Prokurorisë Speciale…