Sërish shtyhet Bundesliga

24 mars 17:34

Bundesliga mund të rinisë më 30 prill! Një ide e fundit që është duke qarkulluar në këtë situatë kaotike dhe ku pandemia ka mbërthyer botën.

Edhe pse skuadrat po nisin të dalin në stërvitje, dhe pse lojtarët kanë pranuar që të heqin 25% të rrogës së tyre për të ndihmuar arkat e klubeve, nuk mund të mendohet për futboll tani.

Kështu, data 30 prill pritet të jetë mosndikimi i radhës, me shpresën që ky sezon të mbyllet, ndryshe humbjet do të jenë super kolosale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtabi komunal emergjent në Komunën e Kamenicës ka lëshuar urdhëresë…