Shakira e vendosur por Pique nuk heq dorë

07 korrik 16:03

Shakira dëshiron të largohet nga Barcelona dhe të jetojë në Miami me dy fëmijët e saj, por Pique nuk e lejon këtë gjë.

Mediat e huaja raportojnë se Shakira është e vendosur dhe nuk do të ndalet derisa të jetojë në Miami me dy fëmijët e saj dhe do të bëjë gjithçka që është e nevojshme. Ndërkohë Pique nuk i lejon ata të largohen nga vendi, qoftë edhe me pushime.

“Shakira nuk do të ndalet derisa të arrijë të shkojë në Miami dhe të marrë fëmijët me vete. Ky është qëllimi i saj kryesor. Por ajo nuk mundet pa pëlqimin e Piqué dhe ai nuk do ta japë. As për disa ditë. të pushimeve. Pique nuk do ta lërë Shakirën ta ndajë nga fëmijët e tij. Ai nuk dëshiron që t’i ndodhë asaj që i ndodhi Colate , i cili nuk ka zgjidhje tjetër veçse të jetojë në Miami nëse dëshiron të shohë dhe të jetë me djalin e tij. Ai nuk do lejojë që Shakira të lëvizë me ta”, tha një burim për mediat.

“Ai e di që më vonë mund të ketë probleme për t’i rikthyer nëse ajo refuzon. Dhe ai dëshiron ta shmangë atë me çdo kusht”, përfundoi burimi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka folur për marrëveshjet që…