Shell Licensee Kosovë, merr pjesë në samitin e Shell në Munich

12 shtator 10:54

Shell tani është duke e mbajtur samitin në Munich te Gjermanisë me përfaqësuesit e 82 shteteve të botës ku edhe Kosova merr pjesë që përfaqësohet nga Presidenti i Shell Licensee Kosovë.

Samiti ka filluar me: 11.09.2018, dhe zgjatë deri me datën: 13.09.2018.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara